Cum se învață germana la Mediko Hire

Marcelina Scripcar este una din candidații Mediko Hire care a ales firma noastră datoriă serviciilor de calitate pe care le oferim. Ea este în cursul de germană gratuit, pe care îl oferim tuturor celor care au o diplomă de asistent medical generalist și își doresc un loc de muncă în Germania. Pentru că deja a ajuns la nivelul B2, a dorit să împărtășească cu noi experiența de până acum.

"Cu ajutorul acestei firme am luat-o cu germana de la zero."

Recomand cu încredere această firmă tuturor celor care doresc ceva mai mult și mai frumos de la viață. Limba germană este o limbă nu foarte ușoară, dar nici imposibilă. Eu am avut ceva persoane în jurul meu care m-au descurajat când am decis această schimbare, însă, pentru că ele m-au descurajat că e grea limba germană și că nu voi face față, mai ales că nu cunosc bine o altă limbă străină, asta m-a ambiționat mai tare și am decis să merg mai departe. Am început cursul de germană cu gândul că vreau să încerc indiferent de ce spun alții. Nimeni nu știe de ce sunt eu capabilă și nici măcar eu dacă nu încerc.

 

Cu ajutorul acestei firme am luat-o cu germana de la zero, începând cu alfabetul până la lecțiile de îngrijire în domeniul sanitar. Doamnele profesoare au fost foarte înțelegătoare, deschise, răbdătoare, am cunoscut și colegi noi cu care am legat prietenii. Orice nelămurire sau neînțelegere a existat, această echipă a fost și este mereu acolo, deschisă să mă ajute. Ce să zic? M-am simțit exact ca la școală, doar că făceam cursul de acasă. De fapt, mai bine decât la școala, pentru că aici nu se pun note, nu trebuia să mă trezesc devreme sau să fac naveta și programul a fost în funcție de timpul pe care l-am avut.

 

Cine dorește să facă acest pas, să îl facă! Mergeți cu încredere și cu gândul că nimic nu este imposibil în viața asta nici măcar limba germană.

 

"E mai bine decât la școala, pentru că aici nu se pun note, nu trebuia să mă trezesc devreme sau să fac naveta și programul a fost în funcție de timpul pe care l-am avut."

Eu am ajuns la final cu bine. Fără îndoială puteți și dumneavoastră. Încercați! Nu aveți nimic de pierdut, din contră, veți fi apreciați de mulți oameni când vor auzi că aveți acest curaj de a învăța limba germană pentru că doriți să lucrați ca asistenți medicali generaliști în Germania. Nimic nu este ușor în viață, dar nici imposibil.

Apelați cu încredere! Este adevărat și sunt încă multe avantaje. Echipa Mediko Hire vă stă la dispoziție în fiecare moment pentru orice nelămurire aveți și pentru orice dificultate întâmpinați în timpul pregătirii și nu numai... Deci nu ezitați! Se merită! Eu nu am cuvinte să mulțumesc acestei întregi echipe pentru tot ce au făcut și ce fac pentru mine. Recomand cu toată încrederea!

Write a comment

Comments: 0