Principiul de angajare Aquin®

AQUIN® (Assessment - QUalifizierung - INtegration) este  o marca inregistrata a Mediko Hire GmbH si reprezinta esenta principiilor prin care angajam asistenti medicali generalisti.

Principiul AQUIN® este o promisiune a calitatii. 


ASSESSMENT

+ Evaluarea procesului de recunoastere profesionala

+ Interviu face-to-face

+ Evaluarea limbii germane

 

QUALIFIZIERUNG

+ Germana nivel B2

+ Modul: viata in Germania

+ Modul: formare profesionala

INTEGRATION

+ Integrare formala

+ Training

+ Recunoastere profesionala


ASSESSMENT - EVALUARE

Mai intai treci prin procesul nostru complet de consiliere si selectie.

In aceasta etapa iti explicam detaliat tot ceea ce trebuie sa stii referitor la viata si meseria de asistent medical generalist din Germania. Pentru noi este foarte important sa te cunoastem. Trebuie sa ne convingi ca, pe langa calificarile tale profesionale, ai si motivatia pentru meseria de asistent medical generalist. Cautam si oferim seriozitate si incredere. Astfel, putem avea o colaborare buna si de durata.


QUALIFIZIERUNG - CALIFICARE

In orice domeniu, in special al ingrijirii, comunicarea este esentiala. De aceea, oferim  cursuri de limba germana cu profesori calificati si scoli de limba acreditate, desfasurate in Romania. Profesorii nostri predau in centrele partenere dar si online. Obtii astfel nivelul B2, cerut de Ministerul Sanatatii german pentru incadrarea ta ca asistent medical generalist.

In plus, candidatii resedintelor Mediko Hire parcurg din Romania o buna parte din materia despre ingrijirea stationara a batranilor (aspectele importante si procesele desfasurate), pentru a fi bine pregatiti pentru noua lor cariera.


INTEGRATION - INTEGRARE

Integrarea in structura companiei si in noul mediu de viata reprezinta un pas important spre reusita in noua cariera. Oferim sustinere, sfaturi si informatii prin responsabilii nostri de integrare din Germania.

Vei fi asistat in limba romana de un mentor Mediko Hire atunci cand vei avea nevoie sa cauti o noua locuinta sau sa rezolvi probleme legate de acte, completarea formularelor sau cele ce implica legatura cu autoritatile. Un alt avantaj al programului de integrare este organizarea procesului de recunoastere profesionala. Noi cunoastem cerintele autoritatilor si facem totul pentru o desfasurare rapida si simpla a procesului.