18. April 2018
Oana Geta Bolos este un alt exemplu de succes al companiei Mediko Hire. Cu multă motivație si ambiție a învățat limba germană și a ajuns să muncească la un spital de renume din Germania ca asistent medical.
29. March 2018
Cum poți obține certificatul lingvistic de limba germană - nivel B2 - pentru a munci legal în Germania?
28. February 2018
Animalele de companie pot aduce multe beneficii persoanelor trecute de o anumită vârstă. Care este rolul lor în nursing?
15. February 2018
De ce este nevoie de recunoașterea profesională atunci când un asistent medical generalist se hotărăște să se stabilească și să muncească în Germania?
17. January 2018
Ce este revalorizarea și cine are nevoie de acest document atunci când se află în căutarea unui loc de muncă în Germania?
20. October 2017
Indiferent de vârstă, limba germană se poate învăța atunci când ai motivație și profesori experți care să te ajute.
19. September 2017
Elena-Mihaela Zidaru a ajuns de curând în Germania și ne scrie impresiile ei din ziua plecării și cum a ajutat-o Mediko Hire să își îndeplinească visul.
10. August 2017
Andra Badea este o tânără de 23 de ani din Craiova care a decis să-și schimbe viața cu ajutorul firmei noastre. A obținut diploma de asistent medical generalist și a avut curaj să își înceapă cariera direct în Germania.
18. July 2017
Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primim de la candidatii nostri este "ce taxe si impozite avem de platit in Germania?". Aflati acum ce salariu net veti obtine la noul loc de munca si cum se calculeaza.