INVATA GERMANA LA MEDIKO SCHULE

Mediko Schule este programul de invatare a limbii germane dedicat tuturor candidatilor nostri. Profesorii acreditati ai companiei Mediko Hire GmbH predau cursuri profesionale si se asigura ca fiecare elev sa obtina certificatul de competenta lingvistica de nivel B2, necesar angajarii in Germania. Pentru asta, mai este nevoie de multa motivatie si disponibilitate din partea fiecarui candidat. 


MEDIKO SCHULE INSEAMNA 25 DE PROFESORI IN 15 ORASE DIN ROMANIA SI PESTE 150 DE ELEVI. SI TU POTI FI PRINTRE EI!

CERINTE LA CURS

Avantajul cursurilor de limba germana oferite de compania Mediko Hire este ca le poti frecventa de la distanta. Cursurile noastre se desfasoara online, deci poti invata germana din comfortul casei tale. Inainte de a incepe, te vom informa care sunt cerintele exacte din punct de vedere logistic si care sunt pasii urmatori.

FRECVENTARE

Ca orice limba straina, germana necesita studiu si exersare atat cu profesorul cat si in particular. Frecventarea tuturor cusurilor noastre te vor aduce mai repede si mai sigur la nivelul cerut de legislatia din Germania. Certificatul lingvistic B2 presupune sa vorbesti, sa scrii si sa citesti in germana la un nivel avansat. 

EXAMINARE

Cursul de limba germana are mai multe etape: nivelul A1, A2, B1 si B2.

Pentru sedimentarea cunostintelor, dupa fiecare nivel este nevoie de o examinare informala. Examenul final, pentru obtinerea certificatului lingvistic, are loc dupa terminarea nivelului B2.

Mult succes!