Joburi MEDIKO HIRE

Oferta destinata tinerilor absolventi de asistență medicală!

✅  10 locuri disponibile în clinica Itzehoe din Germania

✅  curs gratuit de germană din luna noiembrie

✅  training profesional în Germania timp de 6 luni

✅  cazare gratuită timp de 3 luni

✅  contract de muncă permanent la finalul programului

aplica acum

Despre clinica Itzehoe, Germania

 

Este unul dintre cele mai mari spitale din Schleswig-Holstein și Spitalul Didactic Academic al facultăților medicale din universitățile din Kiel, Lübeck și Hamburg. Suntem membri ai rețelei de spitale 6K cu peste 10.000 de angajați.

 

Cu cei peste 2.000 de angajați ai noștri, tratăm aproximativ 27.000 de persoane pe an și 13.000 de pacienți în regim ambulatoriu.

 

Oferim angajaților noștri o bază sănătoasă pentru carieră și planificarea vieții într-un mediu atractiv, cu o înaltă calitate a vieții în zona metropolitană Hamburg.

De ce este Mediko Hire partenerul de încredere a sute de asistenți angajați deja în Germania?

 

✅  facem parte din marea companie Lindhorst cu tradiție în Germania din 1931.

✅  avem parteneri de încredere precum Camera Comerțului (Industrie und Handelskammer), IQ-Netzwerk, guvernatori regionali și Ministerul Sănătății.

✅  deținem peste 30 de reședințe de seniori și avem parteneriate de încredere cu spitale și clinici de renume din Germania.

✅  angajăm și pregătim anual peste 150 de asistenți medicali

✅  am dezvoltat un model de recrutare foarte eficient, cel mai de încredere în acest moment din sectorul medical german - principiul AQUIN.

✅  am organizat împreună cu școli postliceale din România mai multe proiecte Erasmus-Praktikum.

✅  organizăm cursuri de limba germană folosind metode mixte de predare, atât online cât și în clasă, coordonate de profesori acreditați.

 


"Într-adevăr Mediko Hire este o firmă serioasă și o recomand cu încredere tuturor celor care vor să lucreze în Germania. Este o firma care te ajută din toate punctele de vedere, are profesori de limba germană foarte bine pregătiți și cu foarte multă răbdare și înțelegere." Critina Parașcă

"Trebuie sa invatati bine limba germana, care nu este foarte usoara, dar aveti sprijinul unor profesori deosebiti, iar la sfarsit veti fi multumiti. In prezent lucrez intr- o clinica mare, pe aceeasi specialitate ca in Romania. Diferentele sunt enorme: sunt bine organizati, au un plan pentru orice lucru, sunt corecti, responsabili, si nu in ultimul rand beneficiaza de materiale sanitare, de protectie si aparatura medicala care ajuta enorm." Luminița Izvoranu