Andra a ajuns în Germania la Median Klinik

Andra Badea este o tânără de 23 de ani din Craiova care a decis să-și schimbe viața cu ajutorul firmei noastre. A obținut diploma de asistent medical generalist și a avut curaj să își înceapă cariera direct în Germania. A trecut de examenul de limba germană a ajuns de curând la primul ei loc de muncă la clinica Median din Bad Salzuflen. Ne-a trimis atât impresiile de dinainte de plecare, chiar de la aeroport, cât și cele din prima ei zi în Germania. Îi dorim mult succes în continuare și sperăm că această colaborare o va ajuta să-și împlinească toate visele.

"Aveam frică de tot ce va urma"

"Înainte să vin în Germania îmi era foarte frică pentru că eu nu am mai lucrat niciodată și era ceva nou pentru mine -  țară nouă, limbă nouă și cel mai greu mi-a fost că o să plec singură fără soț. Îmi era frică de ce o să mă aștepte, de limbă, de tot, mai ales de prima zi de muncă. Mă gândeam că o să îmi fie foarte greu să mă integrez aici și mai ales să fiu singură departe de familia mea. Mă gândeam că nu o să înțeleg limba germană. Mă gândeam cum o să fie când cobor din avion, dacă nu mă descurc să vorbesc cu cei ce mă așteaptă? Aveam frică de tot ce va urma.

 

Stres. Teama... nu știam dacă o să îmi placă aici sau nu. Dar ce m-a ajutat a fost să fiu optimistă și cu zâmbetul pe buze! Mulțumesc Mediko Hire pentru tot, pentru seriozitate pentru răbdarea pe care au avut-o cu mine!

 

Mulțumesc Mediko Hire pentru că m-a ajutat să mă integrez aici, că m-a ajutat cu actele și că este o firmă de oameni serioși care ce promit asta fac, le mulțumesc și profesorilor care m-au învățat limba germană în mod deosebit domnișoarei Ivașcu Camelia!

 

Când am ajuns în Germania am fost așteptată la aeroport, după care am fost condusă la clinica în care o să locuiesc… mi-a fost prezentată camera, mi-au dat cheile și imediat după am fost întâmpinată de încă o româncă, venită aici în urmă cu o lună.


"Mulțumesc Mediko Hire pentru tot"

Mulțumesc Mediko Hire pentru tot, sunt foarte fericită că am apelat la firma voastră, v-am mai recomandat la încă 2 persoane și cine mă întreabă vă recomand cu drag! Sunt foarte fericită și îmi place foarte mult unde lucrez și unde locuiesc. Abia aștept să îl aduc și pe soțul meu aici, să fiu cu adevărat împlinită. Încă o dată, recomand firma Mediko Hire din toată inima, apelați cu încredere și nu veți fi dezamăgiți și... învățați germana!"

Write a comment

Comments: 0