Elena-Mihaela ne scrie din Germania

Elena-Mihaela Zidaru are 28 de ani și este din Craiova. A ajuns de curând în Germania la Median Klinik NRZ din Bad Salzuflen. Așa cum ne povestește în rândurile următoare, colaborarea ei cu firma noastră a început în urma proiectului Erasmus organizat de Mediko Hire. Acesta i-a oferit șansa reală să ne cunoască și să aibă încredere în serviciile noastre. 

"Colaborarea mea cu Firma Mediko Hire a început în urma proiectului Erasmus"

"Colaborarea mea cu Firma Mediko Hire a început în urma proiectului Erasmus. Această experiență m-a ajutat foarte mult în decizia mea de a colabora mai departe tot cu firma Mediko. La început mi-a fost teamă că nu este o firmă serioasă dar au dat dovadă de foarte multă seriozitate și consider că în momentul de față este cea mai serioasă firmă de recrutare în domeniul medical și singura firmă care oferă foarte multe oportunități asistenților medicali.

"Mediko Hire s-a ocupat de toate actele necesare inclusiv de recunoașterea mea profesională"

Pe tot parcursul pregătirii, pe lângă cursurile zilnice de germană, ne-au pus la dispoziție o platformă pe care noi să lucram pentru îmbunătățirea limbii germane, dar și foarte multe materiale ajutătoare. Am reușit să învăț germana la nivel conversațional și pentru asta îi mulțumesc din suflet profesoarei mele Camelia Ivașcu. Mediko Hire s-a ocupat de toate actele necesare inclusiv de recunoașterea mea profesională iar mie mi-a revenit sarcina de a învăța cât mai bine  germana.

"Sunt optimistă și încrezătoare că totul o să fie bine."

Nu mi-a fost ușor să mă împart între familie, serviciu și cursuri dar nici imposibil, am avut momente în care am vrut să renunț din cauza oboselii care se făcea simțită de multe ori dar datorită soțului meu care îmi ridica moralul și îmi amintea de obiectivul meu, nu am renunțat și bine am făcut pentru că în sfârșit am reușit ce mi-am propus. Nu îmi este frică de ce o să mă aștepte în Germania, chiar dacă am emoții pentru prima zi de muncă sunt optimistă și încrezătoare că totul o să fie bine. Sper să am colegi ințelegători și primitori la noul loc de muncă."


Vă mulțumesc din suflet, echipa Mediko, pentru tot ce ați făcut pentru mine, v-am recomandat și o să vă recomand în continuare pentru că meritați.

Write a comment

Comments: 0